0512 511942
Speerpunten

Speerpunten

Speerpunten
Modern onderwijs

Op De Kameleon werken we met de nieuwste, moderne methodes voor de verschillende vakken. Alle leerlingen hebben de beschikking over een eigen laptop. De leerkrachten maken gebruik van de nieuwste touchscreen- borden.

Speerpunten
Opleidingsschool

Een goede leerkracht heeft naast vakkennis ook ruime ervaring in de praktijk. Onze school is de enige officiële opleidingsschool in verre omtrek. In het traject "Opleiden in de school" bieden we een team van studenten de mogelijkheid om het vak in de praktijk te leren.

Speerpunten
PBS

Emmertjes vullen...

Mensen voelen zich prettig als hun emmer vol is met positieve aandacht. Het is een basisbehoefte, net als eten en drinken. We kunnen de emmer van een ander vullen door iets aardigs te zeggen of te doen. Zelfs een glimlach of opmerken dat je ziet wat de ander doet is genoeg. En het mooiste is: Vul jij de emmer van een ander, dan vul je daarmee ook je eigen emmer!

Lees verder
Speerpunten
Gezonde school

Door toekenning van het vignet "Gezonde School" laat De Kameleon zien dat we op deze terreinen voldoen aan de strenge kwaliteitscriteria van externe deskundigen.

Lees verder
Speerpunten
Proeftuin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aliquam atque ipsam nihil, adipisci rem minus? Voluptatem distinctio laborum porro aspernatur.

Speerpunten
Biblitoheek op school

Het maakt een groot verschil in het leven van kinderen en jongeren of ze lezen of niet. Want lezen is noodzakelijk voor leren, zeker het leren op school.

Lees verder