0512 511942
Rondleiding

Rondleiding

Rondleiding

De basisschoolperiode is een bijzondere tijd in een mensenleven. Wie herinnert zich niet de eerste schooldag? En ook de laatste is vaak een bijzondere.

Gemiddeld gaat ieder kind 8000 uur naar de basisschool. Dat betekent ook ongeveer 3200 reisjes heen en terug. School is dus een behoorlijk groot deel van een kinderleven. Dat maakt dat het kiezen van een school best zorgvuldig mag of zelfs moet. Kinderen leren er lezen, rekenen, werkstukken maken. Maar je leert ook de hoofdsteden van Europa, gedichten schrijven, toneelspelen en genieten van muziek. En dat niet alleen: je leert ook vriendschappen sluiten en goed met elkaar omgaan. Er is niets fijner dan terug kunnen kijken op een gelukkige, onbezorgde basisschooltijd.

Wij hopen ook dat u nieuwsgierig bent naar hoe wij al de woorden op deze website waar maken in de praktijk. Daarom nodigen wij u van harte uit om samen met uw kind(eren) tijdens een vrijblijvende rondleiding eens een kijkje te komen nemen in de groepen en zelf te ervaren hoe de sfeer is. Uitgebreide informatie treft u aan in onze schoolgids.

Rondleiding